Klantenreacties

Hieronder kun je een berichtje achterlaten over je ervaringen met autorijschool Paul Hermans…

(Vanwege spam worden de reacties handmatig goedgekeurd, het kan maximaal 24 duren voordat je reactie verschijnt.)

Reacties

Klantenreacties — 38 reacties

 1. Ik rij nu 4 á 5 jaar motor na motor rijles bij Paul te hebben genomen. Regelmatig heb ik plezier van alle tips en kennis, zo nu en dan maak je wat mee, zoals harde wind, het moeten uitwijken voor een auto of een plotselinge noodstop voor een omaatje die ineens naar links zwabbert. Superfijn dat ik me altijd kan redden. Ik heb van Paul vooruit leren denken en controle op de gekste situaties te behouden en dat allemaal in een ontspannen sfeer.

  Dankjewel!

 2. Ik heb nu bijna een half jaar mijn rijbewijs en had mijn examens zowel theorie als praktijk allebei de 1e keer gehaald.
  Ik heb alle rijlessen met Paul als fijn en goed ervaren. Ook de werkwijze sprak me enorm aan! Als ik nu op de weg zit voel ik me zelfverzekerd door de goede tips van Paul.

  Bedankt!

 3. Ik kan rijlessen bij Paul zeker aanraden! Sinds een paar weken heb ik mijn rijbewijs op zak en door de fijne lessen heb ik vertrouwen en rust achter het stuur. Paul leert je om het autorijden leuk te vinden, iets wat heel belangrijk is om goed onder de knie te krijgen. Dankje Paul!

 4. Super tijd gehad bij Paul Hermans! Tijdens de rijlessen gezellig kunnen kletsen. De werkwijzen met RIS was ook ideaal je kon precies zien hoe ver je was!! Zeker een aanrader!!

 5. Zeer vakkundige rijlessen waarin erg veel aandacht werd besteed aan mijn persoonlijke behoeften hebben er voor gezorgd dat ik nu met enorm veel plezier een auto rijd. En van dat plezier was dankzij Paul al meteen in les 1 sprake!

  Rijlessen bij Paul zijn een absolute aanrader!

 6. Voor lessen met persoonlijke aandacht en ruimte voor gezelligheid moet je bij Paul zijn. Paul zijn vakkundige expertise en geduld zorgt ervoor dat je veilig, besluitvaardig en kundig leert rijden. Zo stap ik met plezier en vertrouwen in de auto, Dank je wel Paul!! het gaat je goed!

 7. Ik heb altijd met plezier rijles gehad van Paul. Vooral de leermethode van RIS vond ik erg handig, je kan precies zien waar je ergens zit in het proces. Ik zou het aan iedereen aanraden om bij Paul te lessen.

 8. Dankzij Paul kunnen mijn vriend en ik nu met erg veel plezier samen door het land toeren op de motor. Door de lesmethode waarbij je eerst de motor goed leert beheersen en daarna pas het verkeer in gaat, voel ik me enorm zeker en ontspannen op de motor. Wij zullen beide Paul dan ook aanraden voor motorrijlessen. Buiten het feit dat de RIS-methode erg prettig is, is Paul zelf ook een enorm fijne kerel om les van te krijgen. Hij legt rustig en geduldig alles uit en herhaalt samen met je de oefeningen en feitjes net zo lang tot het lukt. Af en toe een leuk verhaaltje in het oortje tijdens het motorrijden, afgewisseld met belangrijke punten over het motorrijden. Al met al echt super. Eigenlijk vonden we het beide zelfs een beetje jammer dat we ons rijbewijs in een keer gehaald hadden en daarna afscheid moesten nemen van Paul.
  Aanrader dus!

 9. Ik heb erg leuke lessen gehad bij Paul. Doordat Paul alles rustig en meerdere keren uitlegt heb je nooit het gevoel dat je iets niet kan. Je leert stap voor stap autorijden op een leuke gezellige manier! Ik heb zowel mijn TussenTijdseToets (TTT) als mijn autorijexamen door de lessen van Paul in één keer gehaald. Zeker een aanrader!

 10. Lessen bij Paul is zeker een aanrader! Hij heeft veel geduld en helpt goed mee om te kijken hoever je bent en waar nog specifieke verbeterpunten liggen. Hij zorgt ervoor dat je na het halen van je rijbewijs zelfverzekerd de weg op durft te gaan! Gegarandeerd

  Paul, ontzettend bedankt!!

 11. Paul is een prettige instructeur die de tijd neemt om je te laten wennen aan het motorrijden en praktische tips geeft waardoor je zelfverzekerd en veilig de weg op kan. A.s. woensdag kan ik mijn rijbewijs ophalen. Paul, bedankt voor de lessen en wie weet rij ik je straks voorbij op de goede plaats van de weg 😉

 12. Sinds vandaag mijn rijbewijs binnen dankzij alle hulp van Paul, Paul is een erg fijne en toegewijde rij-instructeur.

 13. Dankzij Paul zijn leerzame (en gezellige) lessen, vandaag in één keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Ik heb veel geleerd en heb het heel gezellig gehad, een goede rij instructeur! Bedankt voor de leuke lessen Paul!

 14. Dankzij Paul mijn rijbewijs gehaald, paul is een hele fijne instructeur die met veel geduld en toewijding lessen geeft.

 15. Paul is een hele aardige man die echt het beste met je voor heeft. Hij heeft mij van mijn onzekerheid op de weg af geholpen en vindt het niet erg om dingen te herhalen. Daarom ben ik de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt Paul!

 16. Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs, met dank aan Paul! Zowel bij de AVB als de AVD lessen heeft Paul alle aandacht gericht op jou als leerling. Het plezier dat Paul zelf heeft in het motorrijden, slaat over op de leerlingen en dit is fantastisch om mee te maken. Het is net of je met z’n tweeën aan het touren bent! Zeker een aanrader en nogmaals enorm bedankt Paul!!!

 17. Vandaag ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs, Yes! Ik kwam studeren in Eindhoven vanuit Amsterdam en had geen enkel idee waar ik moest lessen. Bij Paul was het gelijk raak, de sfeer was super prettig, Paul bleef ten alle tijde rustig en nuchter. Het was ook altijd erg gezellig om even 1,5 uur te kletsen met elkaar, ik zag er in ieder geval nooit tegen op. En in één keer geslaagd, dankzij het geduld van Paul!

  Super bedankt Paul, ik kan je aan iedereen aanbevelen!

 18. Vorige week eindelijk geslaagd na veel problemen en pogingen, Paul was daar altijd om mij zelfvertrouwen te geven in mijn rijvaardigheid als ik het even niet meer zag zitten en ben hem daar echt dankbaar voor alle uren les en aandacht die hij aan mij heeft gegeven.

  Harstikke bedankt Paul hoop je nog vaker te zien rijden met nieuwe leerlingen

 19. Vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs door de goede en gezellige lessen met Paul. Je merkt dat hij plezier heeft in zijn vak, wat de autorijles leuk maakt. Zou hem zeker aanbevelen!!

 20. 6 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald bij Paul en daar nog steeds iedere dag plezier van! Ja ik heb autisme en ik kan alleen maar zeggen, kies voor Paul! Hij is rustig, geduldig en legt alles op een heldere duidelijke wijze uit. Dankzij Paul heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen.

 21. Ik heb nu bijna een week mijn rijbewijs na dat ik binnen 1x geslaagd was voor mijn examen. Dit alles na bijna een jaar hele prettige rijlessen waardoo ik nu met alle vertrouwen de weg op ga!

 22. na een leuke tijd met paul in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. echt een aanrader!

 23. Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Paul Hermans was een fijne rij-instructeur. Altijd fijne lessen gehad met hem en gaf altijd zeer duidelijke uitleg.

 24. Dankzij de goede tips en tricks van Paul in 1x geslaagd voor het Auto-examen, als je opzoek bent naar een rustige, geduldige instructeur zit je Paul aan het juiste adres.

  Paul,bedankt!

 25. Mijn zoon is in 1x geslaagd.
  Dankzij het vertrouwen dat Paul hem heeft gegeven.
  Hij is een hele rustige instructeur.

 26. Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijexamen. Paul is een rustige rij instructeur. Hij geeft duidelijk aan als je iets goed doet, niet alleen de dingen die fout gaan. Met zijn advies en tips heb ik alle lessen met plezier gevolgd. Bedankt Paul!

 27. Graag wil ik Paul van harte aanbevelen, met veel geduld en vakkennis heeft hij mij (als 64 jarige) opgeleid tot motorrijder. Niet alleen het opleiden, maar zeker ook het afleren van zaken die er na 40+ jaren van autorijden in waren geslopen. De echt persoonlijke aandacht en de kunde om z’n kennis over te brengen waren voor mij heel belangrijk. Aanrader !

 28. Het halen van mijn motorrijbewijs was al een lang gekoesterde droom! Tijdens mij zoektocht naar een goede leraar, ben ik door een oud leerling gewezen op Paul zijn rijschool. Vanwege Paul zijn flexibiliteit kon ik al snel beginnen!

  Paul is als leraar te omschrijven als geduldig, oprecht en professioneel. Hij straalt in alles uit dat hij een echt liefhebber is. Voor hem staat centraal dat jij, als bestuurder, veilig de weg op kunt. En niet te vergeten, dat jij jezelf vertrouwt en veilig voelt op de motor.

  Wanneer iemand aan mij vraagt waar hij/zij lessen moet volgen, dan zal mijn antwoord altijd zijn ‘Paul’.

 29. De rijlessen bij Paul heb ik altijd als erg prettig ervaren, ik keek iedere week uit naar de rijles. Paul blijft rustig en geeft goede aanwijzingen. De sfeer in de auto is fijn en gezellig en Paul behandelt je gewoon als een volwassene. Zeker een aanrader!
  Bedankt!

 30. Na ruim 13 jaar geleden mijn autorijbewijs bij Paul te hebben gehaald ging het toch kriebelen om ook het motor rijbewijs te gaan halen. Echter was ik verhuisd naar een ander deel van het land maar altijd heb ik gedacht: als ik ooit mijn motor rijbewijs wil halen, dan moet dat bij Paul.

  Paul is een zeer kundige en ervaren instructeur wat je aan alles merkt: rustige en duidelijke communicatie, geruststellend op spannende momenten en hij loodst je goed door het verkeer. Hij geeft je vertrouwen en geeft handige tips and tricks.

  Medio september ben ik gestart en na een relatief korte periode is het mij gelukt om vandaag te slagen voor mijn motor rijbewijs. Na afloop waren we beide enthousiast en ook dat kenmerkt Paul, altijd erg betrokken!

  Rijschool Paul Hermans is dan ook een echte aanrader voor je lessen, of het nou voor de auto is of voor de motor, succes gegarandeerd!

  Bedankt Paul!

 31. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Paul. Ik had eerst bij een andere rijschool een proefles gehad, maar dat voelde niet goed voor mij.
  Ik ben heel tevreden over de manier hoe Paul lesgeeft. Paul is heel vriendelijk, geduldig en positief.
  Wat ik ook fijn vond was dat we eerst het praktijkdeel hebben afgerond voordat we echt op de weg gingen rijden. Dat gaf mij meer zelfvertrouwen toen ik eenmaal de weg op ging.
  Ook een fijne en gave motor om op te lessen (Yamaha mt07). Theorie en praktijk in 1 keer gehaald. Ik kan Paul aanbevelen! Twijfel je nog? Neem dan een proefles!

 32. Een jaar geleden bij Paul mijn rijbewijs gehaald! Super fijne man, rustig in alle situaties en kan dingen heel goed uitleggen. Ik rij met ontzettend veel plezier auto in mijn eigen autotje tegenwoordig. Ontzettende aanrader om bij Paul te komen lessen. Dankjewel voor alle gezelligheid en de fijne lessen 🙂

 33. Na veel lessen bij de verkeerde rijschool gereden te hebben, kreeg ik het advies bij Paul lessen te gaan volgen. De beste stap die ik had kunnen nemen! De lessen bij Paul waren voor mij heel leerzaam, alles werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd als het even niet meezat. Door de juiste adviezen en trucjes heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader!

 34. Ik heb altijd heel fijn rijles gehad van Paul. Ondanks de uitval door de lockdowns in corona tijd, heb ik stap voor stap leren auto rijden en uiteindelijk mijn rijbewijs kunnen halen! Tijdens de rijlessen was altijd een prettige sfeer en ik heb veel vertrouwen in de vele kilometers die ik zelf nog ga maken. 🙂

 35. Na 30 lessen bij een andere rijschool gelest te hebben, gaf mijn vader mij het advies bij Paul te lessen. En hier heb ik geen spijt van gehad. In tegenstellin tot de andere rijschool gaf Paul echt rijles. Hij stopte geregeld ergens om situaties uit te leggen. Hij plant lessen in om bepaalde onderdelen van het autorijden te oefenen en hij zorgde er voor dat ik met meer zelfvertrouwen ben gaan rijden. De rijopleiding die Paul geeft raad ik dan ook zeker aan

 36. Op je 51e aan je motorrijbewijs beginnen voelt toch wat anders dan op je 21e. Dus ik nam een Try-The-Bike les en bleek het helemaal niet eng te vinden. Helaas had ik door examenvrees moeite met de CBR-Examens, waardoor ik er wel 3x over deed om het te halen. Maar ondanks dat ik zijn goede slagingspercentage daarmee omlaag haalde, bleef Paul rustig en vriendelijk en bleef me motiveren . Dus ook voor de wat oudere motorlessers een aanrader!

 37. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn auto-rijexamen dankzij Paul.
  Hij is een rijinstructeur die een rustige en veilige leeromgeving creëert. Hierdoor leer je op een goede en rustige manier rijden en krijg je zelfvertrouwen in jezelf op de weg. Ondanks dat je alles met een redelijk rustig tempo doet, wordt je ook wel uitgedaagd. Je moet theorie van tevoren bestuderen en ook tijdens de lessen wordt er soms theorie behandeld. Ook is het gezellig in de auto en merk je dat hij echt oog heeft voor jou.
  Ik raadt Paul zeker aan!

 38. Ik heb door omstandigheden pas op mijn 25e kunnen beginnen met rijlessen voor de auto en besloot dat te doen bij Paul. Ik heb hier geen moment spijt van gehad omdat er met veel rust en kalmte, maar assertief les werd gegeven aan mij. Ik wist altijd waar ik aan toe was en er was altijd een fijne communicatie. Ik heb, dankzij Paul zijn tips en uitleg, in 1 keer mijn theorie examen gehaald en binnen 2 keer mijn praktijkexamen, waarbij ik direct heel goed oefende op de fouten die ik had gemaakt het eerste praktijkexamen. Complete, duidelijke, fijne en overzichtelijk lessen gekregen. Dankzij Paul nu al een half jaar heel erg op mijn gemak in het verkeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *